New Zealand og Fiji

Hei! 

Den uka som har gått nå har jeg vært på New Zealand og Fiji sammen med Sara og Trine og vi har hatt ferie og den har vært godt utnyttet.

Vi landet i Auckland en times tid senere enn det som var planen men fikk hentet ut koffertene og leiebil. Herfra gikk turen nesten 3 timer mot Rotorua hvor vi kom til et koselig lite hostell hvor vi hadde vår egen liten leilighet med mulighet for å lage frokost. Da ble det en tur på matbutikken for å kjøpe oss noe frokost til den neste dagen. Her er det bilde fra utsiden av matbutikken i solnedgangen.
 

Fin natur har New Zealand å by på selv med “vinter” i været.. haha blitt for godt vandt her i Brisbane.

Mandag morgen tok vi turen til Mata Mata for å ha oss en rundtur på Hobitt settet


 

 
 

 
Etter noen timer på Hobittsettet gikk turen videre til en park for å se Geysir og hotspots og selvfølgelig Kiwi fuglen.
 

Kiwi fugl

Etter en god nattssøvn og mye omkjøringer og en bilulykke som sperret hovedveien var vi endelig på vei inn i flyet og klare for noen varme og deilige dager på Fiji.

Første natt sov vi inne på fastland på Nadi på Bamboo Backpackers og det var veldig greit. Neste morgen (Onsdag) måtte vi opp tidlig for å rekke bussen og båten ut til øyene og vi endte opp ute på en øygruppe som heter Yasawa øyene og på resorten Wayalailai og der var det bare helt fantastisk! På vei ut med båten kjørte vi forbi en rekke småøyer og det ser jo bare helt fantastisk ut.
 
Båten vi reiste ut i var alt for stor til å kunne legge til på noen av øyene så vi ble hentet i små båter/ joller og fraktet inn til øyene 

Vi fikk et helt fantastisk rom ute på øya! 🙂
 
 

 
 

På tur over til den andre siden når lavvannet slår til 🙂

Besøkte landsbyen på øya og barna var bare helt fantastisk søte! Dette er barnehagen deres
 

Det ble også tid til Snorkling med Hai og det var bare sinnsykt gøy! 😀


Hatt en super ferie på New Zealand og Fiji sammen med herlige jenter! <3
Nå slår hverdagen inn igjen og jeg er ute i praksis! 🙂

– Silje Stifoss –