Påfyll

Heisann!
Nå har jeg vært på skolen og hatt min nest siste biologi time føre eksamen slår til for fult i det faget også. På veien hjem ble det en liten tur innom butikken for å kjøpe med meg litt påfyll av energi føre det er middag om et par timer! 

Så i dag ble det litt nøtter

Banan, Piel de sapo melon og vaniljekesam

Alt for å holde energinivået og konsentrasjonen oppe nå i lesetiden før eksamen! 

3 Easy hairstyles

Innlegg i samarbeid med Rapunzelofsweden.

Heisann!
Nå er det en liten stund siden siste oppdatering på hår og hårfrisyrer så nå som jeg og sikkert veldig mange andre er midt i eksamenstiden, er det så utrolig deilig å få håret vekk fra ansiktet og ikke minst skrivepulten og bøkene! Så jeg har plukka ut 3 Nye hårfrisyrer med extensions og oppsatt hår som er kjempe enkle å lage!  

Rundflette fra den ene siden til den andre siden.
Utrolig enkel og fin, får enkelt bort alt håret fra ansiktet og den ser bra ut fra alle sider!
 

 
 

Hestehale med retta hår
En annen enkel frisyre som får håret kjapt og enkelt bort fra ansiktet, tupere starten av hestehalen for å få skikkelig volum og den ser veldig elegant og fresh ut. Elsker når håret ser bra ut selv i hestehale!

  

 


 

Musefletter
Min dag startet bra når håret kommer fint inn i to musefletter som er enkle å ha med og gjøre. Håret sitter som støpt de første timene ihvertfall! haha kommer selvfølgelig litt an på hvor løst/stramt du fletter det. Jeg pleier alltid å legge meg med håret fletta i løse musefletter da det ikke tærer så mye på håret og festene gjennom nattan. 

  

 

Håper du fikk noen nye tips til hvordan få håret vekk fra øynene og ansiktet og fortsatt se super fresh ut!
Har du lyst på langt hår du også, ta deg en tur innom RapunzelofSweden og sjekk ut mulighetene! Eller kanskje du mangler noen produkter, de har det meste og jeg er super fornøyd med både, hårkur, hår olje og leave in cream. 

På de to første hårfrisyrene har jeg microringer 50cm og på det nederste har jeg clip on & off 60cm og bruker fargen #2 og har også puttet inn noen av fargen #3 på håret med microringene.
Bruk discount koden: NEW123
 

#Rapunzelofsweden #hairextensions #newproducts #hair – www.rapunzelofsweden.com – #sponsetinnlegg 

Tilbakeblikk November

Heisann!
Siden vi nå nærmer oss 1. Desember med stormskritt og en hel måned til er alt sklidd forbi, det kjennes jo ut som om det var i går vi startet i november måned og det er nå alt 29 dager siden den første dagen, så tenkte jeg å se tilbake på alle de gode minnene jeg har med meg fra November måned i år! 

Novembers beste antrekk!

Høsten og vinterens første snø:

Novembers beste følelse:
Det å få seg kjæreste slår det meste. Ingenting er bedre enn å ha Olav tilstede og det å vite at han bryr seg om meg og alltid er der når jeg trenger han. Vi har brukt lang tid på det å bli kjent med hverandre og masse tid sammen sånn at det ikke skal komme masse nye overraskelser underveis! Haha selv om man aldri kan vi helt sikkert føles det ihverfall veldig riktig nå, og det er det viktigste! En lærer så lenge en lever.

Novembers ekleste opplevelse:
Denne månedens ekleste opplevelse må være dissekering av en stakkars liten mus. Noe så kvalmt og ekkelt, en ting er ihvertfall sikkert og det er at dette var første og siste gang jeg kommer til å være med på noe sånt no. Takk og lov for at jeg er ferdig med biologi nå føre jul og slipper å måtte tenke på dette noe mer!

 

Håret på sitt beste:
Den dagen jeg hadde clip-on extensions, veldig fornøyd med både lengde og farge, on fleek.

Novembers beste besøk:
Det må være den herlige datra til kusina mi, lite slår det fine smilet og alle de herlige samtaleemnene hennes!
 

Novembers fineste jentekveld:
Det må være jentekvelden sammen med herlige Lina og Christina de er så gode! <3 

Novembers beste kosetøy:
Ingenting slår en deilig tights og karitraa ullundertøy!
  

Novembers spillkveld:
Spillkveld nede hos Olav sammen med en herlig gjeng, så koselig!
  

Novembers beste pakke:
Denne månedens beste pakke må være denne kalender boka som hjelper meg å holde styr på hverdagen. Uten den er hele uka mi kaos.

Novembers søteste:

Novembers beste drink:
Den er ROSA så det sier vel sitt! Også smakte den som Love hearts så da var kvelden helt komplett 😛

 

Nytt treningstøy

Affiliate

Heisann!
I går fikk jeg en helt perfekt pakke i posten! Så utrolig deilig og behagelig og virkelig et kick for å komme seg ut på trening. Det gir så mye motivasjon med litt nytt treningstøy som sitter helt perfekt og som du føler deg vel i!

Høyt liv og sitter helt perfekt på deg!
 

Gir motivasjon bare orda du møter på i det du tar det på deg! helt perfekt!
  

Tøyet er selvfølgelig alt utprøvd og jeg bare elsker det! Blitt min nye favoritt! 
Du finner det tightsen her og overdelen herbodyshapes.com og det bør absolutt testes ut!  
Bruk discount code 20PROSENT og få 20% på din ordre.
Have fun ordering! :*

Wihu

Yey endelig er jeg ferdig med enda en eksamen og har nå gjennomført tre stykk og har bare tre stykk igjen så dette går jo virkelig veien 😛 haha.. Neida men i dag gikk det overraskende bra så håper karakteren tilsvarer det samme! 😛

På sørlandet skinner sola så fint så her skal jeg kose meg noen timer føre virkeligheten slår til igjen..
 

Men nå blir det litt avslapning sammen med Christina føre jeg snur snuta mot hjem igjen 🙂 
Håper du får en superfin mandag! 🙂

1 søndag i advent

I dag er det første søndag i advent og etter flere timer med skolearbeid har jeg tatt turen ned til Grimstad først for å treffe Olav og se film sammen med han føre jeg reiser videre ned til Lillesand 🙂

Filmen vi valgte å se i kveld er Frozen så søt! Og ingenting er vel bedre enn en skikkelig Disney film nå når jula nærmer seg! 🙂

Så koselig

Siste innspurt

Heisann!
I dag er siste dagen min med lesing til denne eksamenen i morgen er det eksamensdag og jeg føler meg overraskende klar så håper det er et positivt tegn. Dagen i dag skal gå til en siste gjennomlesning og skjekke at jeg kan alt sammen, haha neida det jeg ikke kan nå kan jeg nok ikke og sånn får det bare være! Kan ikke bli helt gal heller 😛 

Senere i dag går turen mot Lillesand for i morgen er det eksamen i Kristiansand så greit å være litt nærmere og slippe kjøre 2,5 time tidlig på mårran for å rekke eksamen klokka. 9 så da er jeg så heldig at jeg får sove hos Tante og de så det er koselig! 🙂
Ha en fin Søndag og nyt det fine været vi har! 

5 Tvangstanker jeg har

Heisann! 
Jeg regner med at jeg ikke er den eneste her i verden som har noen tvangstanker som stadig dukker opp i hverdagen og ihvertfall i løpet av uka. Jeg har noen ting som bare må gjøres eller som overholde ikke kan gjøres, som andre rister på hode av.

1. Kumlokk – Jeg kan virkelig ikke gå på kumlokk, det er det aller verste som finnes og hvis jeg er så uheldig å skulle tråkke på et, må jeg banke meg selv i ryggen tre ganger for at det skal gå bra. Til og med som liten når jeg spilte i korps og gikk i tog på 17. Mai klarte jeg alltid å unngå disse kumlokka. 

2. Hårbørsten – Hårbørsten min er alltid tilgjengelig og aldri langt unna, den må være innen rekkevidde, for jeg er helt avhengig av å ha et flokefritt hår så her må håret børstes flere ganger om dagen så jeg slipper alle floker og det å se ut som en heks.

3. Stillhet – Jeg er helt avhengig av at det er musikk på i bakgrunnen uansett hva jeg gjør. Må ha musikk eller lyd ihvertfall så hvis jeg kjører bli så må det være musikk på, og hvis jeg leser til prøve så må det være musikk eller serie på, og hvis jeg har besøk så må jeg ha litt bakgrunnsstøy med musikk så ikke alle hører alt vi snakker om. haha 

4. System – Det å ha et system må til. Uten et system så fungerer jeg ikke, jeg må kunne se systemet og kunne følge det. Jeg husker godt når jeg gikk på barneskolen og de skulle lære meg matte på en ny måte, altså ta litt fra forskjellige kapitler uten orden og system, dette ble bare et kluss og jeg starta med kapittel 1 og jobba meg oppover istedenfor.

5. OCD – Ja, de som kjenner meg ler seg ihjel og elsker å plage ved å snu ting på hode, og irritere for å irritere..  Men for meg er det blitt en tvangstanke, hvis noen setter et glass feil vei, eller på feil plass så må dette rettes på med en gang…

Har du noen tvangstanker?

Lesekrok

Heisann!
Her er det full lesing på gang og jeg har rigga meg godt til på rommet i senga sammen med alle barnebøkene som står på pensum, nå er snart alle lest igjennom og da er det bare en siste finpuss i forhold til plassering av bildebøkene i de ulike kategoriene føre en nærmer seg ferdig med hele lesingen og kan bare lese over litt hver dag de neste dagene føre eksamen.

Selv om det er helg må lesing til siden det er eksamen på mandag, så er man helt avhengig av å lese litt innimellom (hele tiden) haha kjenner jeg er litt lei nå, men to dager til så er denne eksamenen over ihvertfall så det skal bli deilig! En mindre å tenke på! 😀

 

Den store kjøpedagen

God morgen!
I dag er det jo den store salg og kjøps dagen, hele verden over, men kan man virkelig stole på at man får det til en billigere penge? eller er det bare tull og tøys. Jeg leste en artikkel hvor enkelte av tilbudene hadde liggi ute til samme pris eller billigere alt fra 7 – 20 ganger tidligere i år. Disse tilbudene vil jeg virkelig ikke kalle supertilbud, og det som er så synd er at vi som er vanlige kunder blir lurt trill rundt… Derfor så håper jeg du har sjekket ut nettet og prisene tidligere denne uka så du VET at det produktet er billigere akkurat i dag!

Ønsker deg en fin fredag og start på helga! 🙂