Oslo here we come

Heisann!
Da er det endelig fredag og jeg er super klar for helg, og en helg fullspekket med festligheter, gode venner, familietid og ikke minst oktoberfest! Nå sitter jeg her med bagasjen min helt ferdigpakket og klar for en tur til Oslo, venter bare på skyssen min inn! Hehe.. Men er nok bare meg som er tidlig ute og gleder meg sykt masse til i kveld, for i kveld skal jeg inn å besøke min herlige Tina og Miriam, og da blir det selvfølgelig en tur ut å sjekke livet i Oslo. Og siden vi nærmer oss oktober så må vi jo på oktoberfest! 

Bag og veske er ferdigpakket med (forhåpentligvis) alt jeg trenger for en natt sammen med herlige venner i Oslo, og ja du syntes kanskje jeg har pakka mye, men HALLO jeg er jente og er så og si alltid forberedt på det meste! 🙂 Hater å ha med meg for lite og mangle noe, så det skjer sjeldent!

Ønsker deg en fin start på helga! 🙂 

 

Bil, tilhenger, skaphenger, rygging

Bilkjøring med tilhenger er virkelig ikke bare bare… I dag har jeg vært en tur oppe på biltilsynet å levert bil og tilhenger som skulle brukes til oppkjøring på BE. Så her sitter jeg da med pensum foran meg og prøver å få lest litt til eksamen, siden jeg allikevel er stuck her på biltilsynet til bilen min er ferdig på førerprøve tur.

Men siden det er evigheter siden jeg har rygga med skaphenger så sleit jeg litt med å få rygga den på plass og selvfølgelig skulle den parkeres på fremsiden av biltilsynet og ikke baksiden som vi gjorde når jeg tok lappen på den.. Og der var det også pubilikum og du kan jo bare tenke deg hvilket publikum det var.. Alle er selvfølgelig kjøreskolelærere.
Fikk parkert bilen og hengere tilslutt og levert den til riktig person! 😀

Nå venter tannlege og mer lesing 😛
Ha en finfin torsdag! 🙂

Ti tips til hvordan komme seg gjennom pensum

Er du lei og mangler motivasjon. Da er du ikke alene, jeg regner med at vi er ganske mange etterhvert som begynner å bli lei av å lese pensumbok på pensumbok og skulle lære seg alt stoffet som står i den.. Ingenting er tregere enn å skulle lære om noe du egentlig ikke interesserer deg for, men som står på pensum. Det som kan hjelpe deg gjennom disse tidene er;

1. Gode venner – Ta deg avbrekk og finn på noe gøy, ut å gå en tur og få lufta hode og snakka samtidig, helt perfekt spør du meg!

2. Sett deg gode og nå-bare mål og belønn deg selv når de er nådd. Med for eksempel en episode av favorittserien eller en tur ut å kjøpe det plagget du har hatt så sykt lyst på.

3. Reis en tur på treningssenteret eller ut i skogen på en løpetur eller gåtur, ingenting er bedre enn et klart hode når du først setter igang.

4. Studer sammen med andre, avtal hvor mye som skal leses føre dere gjennomgår og snakker om det i fellesskap.

5. Prøv å finne interessen for å lære om det som står i boka, da blir det fort mye mer interessant å lese.

6. Vi er mange – Ikke mist motivasjonen helt, husk at det er mange som føler akkurat det samme som deg!

7. Motiverende ord – Ingenting er bedre enn litt ekstra motivasjon og gode ord!

8. Musikk – Hør på musikk som får deg i godt humør og som gjør at lesingen går litt lettere.

9. Bak/ Lag mat – Ingenting er vel bedre enn å ta seg en pause for å lage god mat, og det aller beste er at du kan spise det etterpå!

10. Lydløs – Sett mobilen på lydløs så du slipper å høre på hver eneste snap eller messenger melding, og sett av tid til å åpne og bla gjennom når du skal ha en liten pause.

Håper dette gir deg litt motivasjon for den videre lesningen!
Lykke til dette klarer du! 😀

 

Kveldstur

Heisann!
I går kveld ble det en fin gåtur sammen med mi herlige venninne Veronica! 
 

Mens vi gikk å snakka og koste oss på gåtur, dukka det plutselig opp en stålorm på siden av meg og jeg fikk plutselig sykelig farg og løp langt nedover stien. Helt sykt adrenalin du får når du møter på noe du har passelig angst for.. 

 

Der var det langt igjen..

Jeg har verdens beste lillesøster som gidder å sitte 4 timer på en frikveld i uka for å putte håret tilbake i håret mitt. Ja du leste riktig, da har jeg nesten vært en hel måned med kort hår og kjente at jeg hadde et lite behov for få det langt igjen, så nå er håret tilbake på mitt hår og det er blitt langt og fint igjen! Sykt deilig! 😀

 

Må jo helt ærlig si langt hår er best og jeg mangler litt den tålmodigheten til å vente på at håret skal vokse ut igjen selv, så da må man ty til andre hjelpemidler som passer meg og min aktivitet helt perfekt!

Ønsker deg en fortsatt fin søndag! 🙂

 

Helgekos

Helgekos, hvordan være sunn og samtidig som det er helg og en gjerne vil kose seg litt ekstra. Jeg har funnet den beste løsningen på dette problemet. I dag har jeg vært på butikken og kjøpt meg en helt perfekt moden mango, og ingenting er vel bedre enn en helt perfekt moden mango? Ihverfall så er jeg ganske fornøyd med smak og konsistens.

Og det beste er å putte på litt vaniljekesam så blir det en helt perfekt skål med helgekos
 


 

Ønsker deg en fin start på helga, jeg er klar for jobbhelg! =)

Up to the top

Valås er sett på høsten og det er en veldig fin rundttur og utsikt på toppen! 
 
Høstens fineste farger er i full blomstring og skogen speiler seg helt perfekt i vannet! For en flott natur vi har i Norge, og ingenting er bedre enn å faktisk få tid til å ut å nyte den. Så i dag har jeg tatt meg en finfin gåtur i vårt vakre landskap!

Høydepunktet er å endelig nå toppen og se den flotte utsikten for så å kose seg med så og si bare nedover bakker ned igjen!

Ha en fin torsdag! 

Verdens beste

Woop Woop Verdens beste Miriam har bursdag i dag og fyller hele 22 år! Jeg gleder meg som en liten unge til å se hu igjen om 2 uker! Skal bli så godt å se den herlige jenta igjen og humøret vårt er alltid på topp, vi tenker likt, men har ulik smak i gutter så ingenting er vel bedre enn det! 🙂 Den perfekte bestevenn! 😀

Følg gjerne denne herlige jenta på instagram #Makeupmutant 
Som jeg gleder meg til hu skal tilbake til Porsgrunn og jeg virkelig kan tilbringe masse tid med hu! Da kan vi på besøk til hverandre bare noen timer uten å måtte planlegge ting flere uker i forveien. Så det blir helt super bra! 

Jeg ønsker dere alle en fin onsdagskveld, og håper den blir mer givende enn min som skal gå til å lese til eksamen! 🙂
 

“Finding Dory”

Alltid gøy å ha venninner (Miriam) med så små søsken at jeg fortsatt kan få være med å se barnefilmer! Ingenting er bedre enn en god disney film og godt selskap og da er det vel ingenting som slår barn med en herlig latter!

Jeg som ikke er glad i kino og kinosaler i utgangspunktet trives alltid når det er en barnefilm på tapetet! haha, alltid like herlig og gøy med barnefilm. Vi så “Finding Dory” på norsk selvfølgelig og den var også i 3D, noe som er litt ubehagelig når det er skumle filmer, hvor ekle ting kommer mot deg, men her kom det ikke noe ekkelt mot oss så det var helt greit å se i 3D!

“Finding Dory” er en disney film jeg absolutt vil anbefale deg å se! 

Gåtur i mørket

Kveldens digge treningstur i ny tights. Ingenting er bedre enn å gå seg en god lang tur på kvelden og bare nyte den gode lufta og den herlige naturen rundt deg. Alt blir så stille og fredelig! 
 

Det aller beste er å ha noen gode personer å gå turen med, så du virkelig kan gå i all evighet og bare snakke, snakke hele tiden og virkelig få tid til å snakke sammen! 🙂

Må bare få denne fine jenta hel hjem til Porsgrunn nå så jeg virkelig får god tid til å finne på ting med hu! Selv om vi er evig langt unna hverandre og nesten ikke snakker sammen, så er vi bare de aller beste vennene og vet ALT om hverandre når vi først snakkes igjen! <3