Årets siste dag!

Da var dagen her..


Dagen vi alle har gledet oss til i flere dager, det er vel kanskje den dagen vi har ventet lengst på ihvertfall siden julaften eller hva? haha Den uka her, romjula, den går alltid utrolig fort men samtidig så utrolig seint. Det tar liksom evigheter og i år som alle andre år så har jeg rekt en tur innom på jobb disse dagene, det er jo litt koselig det også, en helt egen sjarm med det å skulle være på jobb. Jeg har hatt en veldig fin uke men gleder meg masse til i kveld. I går var jeg ute å fikset siste rest til i kveld. 

I kveld blir det feiring sammen med jentene jeg har gått med på videregående og det har jeg virkelig gledet meg masse til. Det er en utrolig herlig gjeng og en utrolig god og fantastisk stemning når vi kommer sammen. I år skal vi faktisk spise kalkun for første gang sammen på nyttårsaften. Tidligere år har vi hatt med oss litt av hvert, alltid mye mat og mye godt, men tror det blir ekstra bra i år jeg! 😀 Og med dette så sier jeg:

Godt Nyttår! 

Håper du får en fantastisk fin feiring og koser deg masse!

Flyttelass..

nr. 2 er gjort..


Heisann! Da er flyttelass nr. 2 gjennomført, jeg har fått pakka ned så og si hele leiligheten min nede i Kristiansand. Nå står det noen få kjøkkenting igjen som må stå til jeg skal flytte helt ut, og samme alle de store møblene står også som sofa, tv, tvbenk, skrivepult og ikke minst seng og kommode. Men dette får vi flytta på det siste flyttelasset som vi skal ta neste helg eller helga deretter. Får se hvor kjapt jeg ender opp med å måtte ut av leiligheten, jo kjappere jo bedre i forhold til betaling, men hvis ikke så har jeg den jo ut februar så da er det jo ikke noe stress 😛

Jeg har nå fylt to biler til randen og litt til. Haha dør av meg selv og av alle tingene jeg har! Det er helt vilt hvor mye jeg har rekt å flytte ned på bare noen få måneder. Og ikke minst hvor mye tøy og annet som er havna ned. Jeg fatter det nesten ikke. Vet ikke om det bare er meg eller om det er en jentegreie eller hva det er, men det ihvertfall ikke mangel på ting når en ser alt en skal pakke og flytte med seg igjen. Jeg som følte det nesten ikke var noe nede i leiligheten. Det er jo helt vilt.. Jeg har nå hatt to fullstappa biler med tøy og pyntegjenstander og sånn. Jeg fatter det ikke helt..

Nå har alt blitt plassert her hjemme og gjett om en del av det havna rett opp på øverloftet inntil videre. Nå er jeg straks på vei ut døra for litt siste rest handling på senteret føre morgendagen så jeg vil bare ønske dere en god dag!

 

Luksusproblemet

Hemmeligheten jeg har gledet meg til å fortelle… ENDELIG kan jeg fortelle dere det..


Nå har jeg ventet i over to måneder på å kunne fortelle dere hvordan det nye året mitt skal se ut og jeg kan endelig fortelle dere det jeg har styra så utrolig mye med i det siste, det som har gjort at jeg bare har kunnet skrive “ordna noen ting/vært på møte” uten å kunne fortelle stort annet og grunnen til det er at jeg i oktober og november måned har søkt på en del nye jobber da min kontrakt der jeg er nå går ut i januar. Jeg har vært innom på noen intervjuer og fikk nå helt på slutten to fantastisk gode tilbud og hadde et utrolig vanskelig valg å ta. Rett og slett et skikkelig luksusproblem. Etter nøye vurdering både med positive og negative sider, andres synspunkter (altså nære venner og familie) og etter mye frem og tilbake og en god nattssøvn så var valget tatt og det føltes utrolig riktig. 

Nå i ettertid er jeg helt sikker på at jeg har tatt det riktige valget og gleder meg masse til det nye året og se hva som skjer. Jeg går et utrolig spennende år i møte med ny jobb og ikke minst det at jeg skal flytte hjem igjen, jeg skal bli værende i Grenland og det er så utrolig deilig, en veldig god tanke og det skal bli godt å flytte hjem igjen til familie og venner! :-)​

Smil til verden og verden smiler til deg!

Jeg har hatt 10 ufattelig fine og ikke minst læringsrike måneder der jeg er nå, og jeg har storkost meg som bare det! Det har vært en enorm reise og opplevelse og jeg har fått masse ny kunnskap og nye erfaringer i sekken min, som jeg tar med meg i møte med ny jobb, nye barn og voksne og ikke minst ny (gammel) by. Jeg gruer meg litt til min siste dag her nede kommer, for den blir trist, det er ihvertfall sikkert, det å skulle si hade og takk for nå til alle de flotte menneskene jeg har møtt og fått være en del av hverdagen til, og ikke minst alle de herlige barna som rører hjertet mitt fra ende til annen <3 Heldigvis møter jeg nye barn som helt sikkert kommer til å røre hjertet mitt på mange måter de også! 

Desember måned

Bare noen dager igjen..


Heisann! Vi nærmer oss de siste dagene i desember måned og ikke minst av året 2017. Det har vært et helt vannvittig år for min del. Det har skjedd utrolig mye på dette året og jeg har blitt mange erfaringer og opplevelser rikere. Jeg har endelig blitt ferdig med utdannelsen og har en bachelor i Barnehagelærer og har nå vært pedagogisk leder i barnehage i 10 måneder, noe som har vært en helt syk opplevelse og noe jeg virkelig stortrives med. Jeg er blitt utrolig glad i alle menneskene jeg jobber med og ikke minst barna som er i barnehagen det er helt fantastisk hvor glad og fornøyd en blir, det gleder hjertet mitt å møte barna hver dag på jobb og jeg gleder meg til et nytt og spennende år som pedagogisk leder! 

Månedens filmer sett:
– A Christmas bell –
– Love Actually –
– Finding Christmas / Key to my heart –
– A merry merry mix-up –
– One starry Christmas –
– A dogwalkers Christmas tale –
– Married by Christmas –
– On the 12 day of Christmas –

 

Månedens julegate:

Månedens serier sett:
– Supergirl –
– Home and Away –
– New Girl –
– Quantico –

Månedens tur ut:
Hehe denne måneden har jeg jo hatt noen turer ut sammen med min herlige venninne Miriam. Vi har storkost oss ute og møtt mange herlige mennesker. 

Månedens bilde:

Månedens middag:
Laga ny type pizza med ruccola og spekeskinke, utrolig deilig, du finner oppskrift på den HER

Månedens gåturer:
Jeg har gått en del turer i desember måned, vi har vært noen turer å kikka på julegata og litt sånn. Godt å få lufta hode også på ettermiddagene og kveldene.

Månedens antrekk:

Månedens reiser:
Ja denne månedens reiser må nok være alle de turene jeg har hatt hjem til Porsgrunn denne måneden, det har vært mye her hjemme som har frista og jeg har nok vært litt ekstra hjemmekjær i det siste, hatt mye familie og venner her hjemme som har frista litt ekstra mye.

Månedens juletre:

#Branok

Denne kroppen vi har fått tildelt, skal vi faktisk leve med til vi blir gamle og grå..


Heisann! Da var denne boka endelig blitt min, jeg var så heldig å få den i gave i år og jeg har gleda meg masse til å begynne å lese i den. Jeg er allerede på side 30 og gleder meg til fortsettelsen. Dette er virkelig en bok verdt å lese, det er jeg helt sikker på! Nå skal jeg krype ned under teppet i sofaen igjen og kose meg med noen sider til av boka før jeg skal ned å møte jentene til deilig lunsj! 

Baksiden lyder som følger:
Du er bra nok, er du ikke enig? 
Skjønner du nå hvor forbanna bra du er?
Hvor rå du er? At det bare finnes èn av deg, og at du er helt unik?

Hvis ikke syntes jeg du skal lese boken en gang til, og enda en gang etter det…

Du ER bra nok – du må bare tro på det selv.

Har du lest boken? 
Ønsker deg en finfin dag! 

Luftetur

Endelig litt bevegelse!


Heisann! Da har jeg og pappa hatt oss en gåtur sammen, det var så utrolig deilig å komme seg ut og kjenne på den friske lufta. Her har det småregna så det ble en litt småvåt og kald gåtur men utrolig deilig. Nå har jeg sitte på ræva i 2 dager og trøkt innpå med diverse godterier og ikke mins ufattelig mye god mat. Men nå var det virkelig slutt for min del! Jeg trengte virkelig en tur ut i frisk luft og få lea kroppen litt igjen for en ting er sikkert og det er at det blir utrolig mye stillesitting i jula. Det er mye innetid og kosetid med familien. Noe som er veldig koselig, men godt å komme seg ut en tur etter noen dager inne altså! 

 

Nå skal jeg hoppe i dusjen og snart stelle meg litt til i kveld, i kveld skal jeg møte venninnene mine fra videregående og det gleder jeg meg masse til! Det er evigheter siden jeg har sett de så blir utrolig koselig å se de igjen i dag! 😀

Slimfabrikken

Du kan få hjelp av en voksen hvis det trengs..


God morgen! I går kveld ble det reine slimfabrikken her hjemme. Hu eldste til kusina mi hadde fått slimlabratorium i gave og dette måtte jo testes ut. Det ble blanding av vann, olje, konditorfarge og mel for å få dette til. I bruksanvisningen sto det “Du kan få hjelp av en voksen hvis det trengs” jada.. vi sto 3 voksne og hu på 8 år og lurte på hvordan vi skulle få dette til.. det var faktisk så vanskelig å få til at det ble faktisk ikke noe ordentlig sprettball ut av det.. Men vi hadde det gøy og det var jo det viktigste sa frøkna på 8! 🙂

Det var gøy og vi fikk lekt oss med gris og slim, haha… Nå er det familiefrokost her i hus og det. blir veldig koselig! 😀

Julaften

Christmas night


For en kveld, vi startet kvelden med en tur i Kirka for å høre årets julegudstjeneste, det er utrolig koselig å møte mange andre på en slik dag, det gjør denne kvelden enda bedre. Jeg fikk treffe noen av de gamle kjente, det er koselig det! 🙂 Når vi kom tilbake fikk vi åpne den ene gaven fra mamma og pappa og inni der lå det et spill, Ticket to Ride Europe, jeg har spilt det et par ganger før på hyttetur og måtte lære Marita det i går. JEG VANT 😛 haha men utrolig gøy er det ihvertfall!

Etter noen timer med spilling, var det klart for middag og ikke minst åpning av gaver. Jeg fikk utrolig mye fint og hadde en superbra kveld sammen med familien! 

Nå er vi straks klare for frokost og om noen timer så kommer mine kusiner med barna på besøk. Det gleder jeg meg masse til! 😀 
Håper du får en finfin dag! 🙂

Julaften

Christmas night


For en kveld, vi startet kvelden med en tur i Kirka for å høre årets julegudstjeneste, det er utrolig koselig å møte mange andre på en slik dag, det gjør denne kvelden enda bedre. Jeg fikk treffe noen av de gamle kjente, det er koselig det! 🙂 Når vi kom tilbake fikk vi åpne den ene gaven fra mamma og pappa og inni der lå det et spill, Ticket to Ride Europe, jeg har spilt det et par ganger før på hyttetur og måtte lære Marita det i går. JEG VANT 😛 haha men utrolig gøy er det ihvertfall!

Etter noen timer med spilling, var det klart for middag og ikke minst åpning av gaver. Jeg fikk utrolig mye fint og hadde en superbra kveld sammen med familien! 

Nå er vi straks klare for frokost og om noen timer så kommer mine kusiner med barna på besøk. Det gleder jeg meg masse til! 😀 
Håper du får en finfin dag! 🙂

Julegave

JULAFTEN!!!


God morgen! Det er JULAFTEN i dag og vi er endelig ferdig med den lange ventetiden, treet et pynta, huset er vaska og ikke minst alle nissene og huset er ferdig pynta. Jeg har fått julestrømpe og skal kose meg med familien og ikke minst tv nå på mårran etter en deilig felles frokost, for det MÅ til når vi alle er samlet her hjemme. Frokost er noe av det koseligste jeg kan tenke meg og jeg spiser mer når vi sitter alle sammen rundt bordet, blir en helt spesiell matro av det altså!

Jeg har fått en finfin julegave fra jobben og det er utrolig koselig når man får en gave og blir satt pris på, på jobben 🙂

Jeg ønsker dere alle en strålende fin julaften og håper du koser deg like mye som jeg skal gjør i dag! 🙂