Hvordan få mer ut av uka

God morgen! 
Da er frokosten spist og telefonen har ringt så da blir det en ny dag på jobb, så det blir veldig bra! 🙂 Men tenkte dere skulle få noen tips til hvordan få bedre tid gjennom dagen og uka og ikke minst tid til å ta seg en treningsøkt eller to i den alt for hektiske uka.

♥ Stå opp en time halvannen tidligere enn du pleier og kom deg ut på trening, du får en pangstart på dagen som gir deg masse ekstra energi.

♥ Ta telefonsamtalene på vei til eller fra jobb så slipper du sitte med alle de når du kommer hjem.

♥ Ta deg tid til å gå deg en tur i løpet av dagen om alt annet skulle gå galt, man finner og har alltids en halvtime til overs.

♥ Trening behøver ikke bety reise i 30 min for å ha en skikkelig økt på senteret, bruk det du har hjemme og du slipper unna med halvparten av tiden.

♥ Har du masse lekser og annet papirarbeid, gjør dette når du allikavel må sitte på bussen på vei hjem fra jobb eller skole.

♥ Prøv alltid å få tid til venner innimellom den hektiske hverdagen, det hjelper deg gjennom uka og du føler du har rekt litt annet enn å bare stresse rundt hjemme.

Ha en finfin tirsdag! 🙂 

Luksus

Heisann! Nå har jeg kommet meg hjem fra jobb, jobb og besøkstur og her på senga mi har jeg virkelig luksus og noe jeg kommer til å savne når jeg en dag skal flytte ut på nytt. Og det jeg virkelig kommer til å savne er nyvasket, strøket og bretta tøy som ligger klar på senga mi for å puttes rett inn i skapet så det er absolutt noe av det beste med å bo hjemme. Mamma vasker så og si alt av tøy så det kaller jeg luksus! <3

Viktig med litt luksus i hverdagen så lenge jeg kan! 
 

Uka som gikk

Heisann!
Siden alt gikk litt seint i går og jeg ikke var helt hjemme før langt på natt, haha det føltes ihverfall litt sånn.. Men her kommer uken som gikk! 🙂

Ukens opptur:
Denne ukas opptur må være at jeg har vært på intervju til ny jobb og kommet ganske høyt opp på rangeringen! 

Ukas utsiktspunkt
Denne uka har vi vært på Huglo og storkost oss med sightseeing og full pakke og vi gikk opp til et utsiktspunkt og det var utrolig fint!

Ukas reise:
Vi har jo reist helt til Huglo som ligger ute på en øy mellom Stavanger og Bergen og her er det helt fantastisk flott, så lenge sola skinner! Vi reiste hjem i et skikkelig drittvær i går..

Ukas negler:
Jeg var jo så heldig å få gelenegler av Ingvild så her er neglene fortsatt like fine uten en eneste rift! 

Ukas opplevelse:
Denne ukens opplevelse må faktisk være at vi fikk se oppi denne melketanken både før og etter at den ble tømt, veldig interessant å se og være med på! 🙂

Jeg har hatt en super uke hvor det har skjedd masse spennende og gøy, og håper på flere slike senere! 🙂
Ha en fin mandag og start på uka! 🙂

 

Håndballgutta

Heisann godtfolk! Vi er på kjøretur hjemover igjen og har fortsatt noen timer igjen føre en endelig er tilbake hjemme og på plass. Men nå er vi alle veldig klare for å få med oss om de norske håndballgutta klarer å nå helt til topps i VM eller ikke! Vi krysser fingrene og håper på at de klarer det! Det hadde ihvertfall vært utrolig gøy om de hadde klart det! 🙂

Vi venter i spenning her i bilen og skal kose oss med kampen på radioen så går den neste time halvannen kanskje litt fortere! 🙂 Så skal jeg prøve å få puttet ut “uken som gikk” når jeg har kommet meg hjem i kveld! Ha en fin kveld.

Alltid liv

Heisann! Her på gården er det tydligvis alltid masse liv og alltid noe å finne på. Vi hadde oss en liten tur ned til matbutikken ved kaia og den var helt studd med masse mennesker, men Ingvild kjente jo så og si alle sammen og vi traff på den eldste søstra hennes også så det var koselig å hilse på de også! 🙂 I kveld er vi som sagt klare for bygdefest så det blir nok veldig bra.

I går kveld kom denne skjønne lille kalven til verden så her skjer det alltid noe. Vi var borte og hilste på han og hentet oss litt melk i samme slengen så nå kan kvelden bare komme! 🙂

New nail polish

Heisann! Jeg har vært så heldig å få flinke Ingvild til å lakke neglene mine med sånn geleneglakk og den sitter så deilig på og den skal visstnok sitte minst to uker så gleder meg til å se om neglene er like fine om en uke halvannen det hadde ihvertfall vært sykt gull om de hadde vært det! 🙂

I kveld er vi klare for bygdefest så det blir nok veldig koselig! Ha en finfin lørdag! 🙂

Bondegården

Heisann! I dag har vi vært på full omvisning her ute på Huglo. Været er helt fantastisk i dag, sola skinner og det er helt vindstille her så det er sykt fint og deilig. Vi har fått full omvisning av Ingvild her på gården og sett melkeprosessen og hentet melk i tanken. Helt idyllisk! 
Kalven ligger og koser seg i båsen sin og alle kyrne reiste seg opp og måtte få med seg hva som skjedde.
  

Det samme gjorde de her i det vi åpna døra inn til de så reiste alle seg opp på beina og måtte få med seg hva som skjedde.

Henta melk i tanken, ganske full nå 🙂

Her er det reine bondegården med kyr, villsau og hest.
 

Utrolig koselig plass her ute på Huglo, vi storkoser oss selv med bondegårdslukta 😛 haha Håper du får en fin fredagsettermiddag og koser deg masse, helga er endelig kommet og jeg håper du koser deg og tar vare på deg selv i helga! Plei deg selv litt ekstra! 🙂

Norge Rundt

Heisann! Spillkveld er jo nesten blitt en vane om dagen og jeg begynner å like dette veldig godt! Har alltid likt å spille brettspill som liten og det aller beste er kortspill, men jeg liker best spill hvor jeg slipper å lære masse nytt og hvor hjernen trenger å overtenke hele tiden, mye bedre å bare kunne kose seg og snakke om litt annet enn bare spillets innhold også! 🙂 
 

Her om dagen ble det Norge Rundt og jeg startet med en litt småbekymret holdning med å skulle legge stedene i riktig rekkefølge og sånn, men etter litt så gikk dette veldig fint og hadde bare 1 igjen når vinneren var tilbake til utgangspuntet sitt så det var jo veldig greit igrunnen. Neste gang skal jeg vinne! 😛 

Liker du spillkvelder med brettspill og sånn?
 

Kroppspress

Heisann! 
Her sitter jeg i bilen og koser meg litt ekstra selv om det bare er torsdag, og en av tankene som passerer gjennom hode mitt er at “kroppen min har ikke godt av dette” og denne tanken dukker opp veldig ofte. Og det er jo helt riktig at kroppen ikke har godt av det i utgangspunktet, men så tenker jeg at av og til så må det vel også være greit å kunne unne seg noe godt og usunt? 
 

Den verdenen vi lever i er jo blitt helt syk spørr du meg! Jeg syntes det er helt sykt at alle skal se ut som en tynn strek uten noen former. Det er viktig å akseptere seg selv og like kroppen sin akkurat sånn som den er uten å skulle måtte forandre så og si hele for så å kunne like den. Det er heller ikke gitt at vi liker den om vi går ned 10 kg og får en smalere midje, da er det kanskje noe annet du kommer til å ville endre på, men hvorfor er det slik? Hvorfor vil vi mennesker, spesielt jenter, alltid endre på noe ved kroppen vår? hvorfor kan vi ikke akseptere og være fornøyd med den kroppen vi har?

Jeg mener ikke at vi skal la vær all trening og sette oss i sofaen og stu masse mat og godteri, men vi skal være fornøyde med den vi er, det er absolutt det indre som teller mest! Jeg tror det er viktig å ha et sunt forhold til både mat og trening, gjøre alt med måte. Det er viktig å trene og holde seg i form, men samtidig så er det viktig å kunne unne seg en sjokolade eller noe annet godt innimellom. 

Vær fornøyd og respekter deg selv, både kropp og sjel og du får det mye bedre med deg selv. Husk det er bare du som kan være du og du gjør den aller beste jobben med å være deg selv sånn som du er, ingen kan ta det ifra deg! <3

Ut på tur, aldri sur

Heisann! I dag har vi vært tidlig på´n og tatt oss en god gåtur her i Grimstad føre vi nå veldig snart skal sette oss i bilen og kjøre mot Vestlandet. Jeg har jo ikke vært på Vestlandet i det hele tatt så jeg gleder meg masse til å se og oppleve det. Vi skal ut på en liten øy mellom Stavanger og Bergen så det blir spennende! 

Håper du får en fin torsdag! 🙂