Kjære syklister

Ja dere som ligger der i veikanten to stykk i bredden og sykler på, alt dere kan og litt til, ja dere som kjenner på presset om å måtte sykle og trå enda litt fortere så ikke bilistene bak skal bli så fryktelig irriterte. Dere som tror det er lett å bli passert der det ikke er oversiktlig i det hele tatt, der bilisten bak ikke ser lengre enn 5-10 meter foran dere og ikke har en eneste liten anelse på om det kommer en bil i det møtende feltet. Dere som vinker bilisten forbi uten å tenke på at det er en utkjøring 15 meter borte i veien. For dere når dere legger dere etter hverandre så blir dere faktisk like lange som en bil og for å kjøre forbi denne lengden med riktig avstand krever det også god oversikt og ingen biler i møte.

Mopeder og ATVer har et ansvar i trafikken og de må/bør kjøre inn på busslommene for å stoppe opp og slippe forbi trafikken, og dette ansvaret har også syklistene, når du ser du samler opp kø, må du pent nødt til å ta deg et lite stopp på en busslomme og slippe alle bilistene bak deg forbi.   

Jaja det var dagens utblåsning, ellers har jeg hatt en veldig bra dag! 

Høyt inntak av D-vitamin

Sola skinner!!
Ingenting er bdre enn å våkne opp til en stor sol på himmelen! I dag blir det noen timer ute i sola, skal dra til meg alt jeg kan og litt til av D-vitamin. Føre jeg skal hjelpe pappa med å sette ut den store båten vår. Ribben er alt lagt på vannet og ligger klar for en prøvetur litt senere i uka satser jeg på, men det frister ikke helt å ut i båt enda, fortsatt litt “kald” vind og sånn, men det kommer seg nå! 

Det ble iste i glasset for her er det ikke mer drikkevann å få i springen.. 
Haha ja det er faktisk helt sant, vi får ikke lov til å drikke vannet i springen, fordi det har gått hull på en vannledning så inntil videre må vi koke vannet føre det kan bli drikkevann og da fristet det mer med litt iste istedenfor.
 

Årdalsåsen

God kveld!
I dag blir det et litt seint innlegg siden jeg har vært på topptur til Årdalsåsen sammen med Herlige Julie!
Vi har storkost oss på ny topptur og i dag ble det en fin rundtur på 6,3km så det er absolutt innafor! haha, men ja det var veldig deilig å ut å lee seg litt igjen og få snakket litt med Julie, nå var det nesten en uke siden sist så det var virkelig på tide igjen! 🙂
    
Nå er det på tide med litt mat og etterhvert en episode av Paradise Hotel føre det er kvelden! 🙂

#Topptur #titoppern #Grenland #Porsgrunn

 

Bikini

Sponset innlegg

Heisann!
Her sitter jeg å kikker ut på det litt dårlige været og håper virkelig sola snart titter frem fra sitt skjulested. I dag ble det litt kikking på nettet etter noen nye fine bikinier som jeg virkelig ønsker meg og som passer fint inn i garderoben for sommersesongen!

1. Finner du som helt sett HER. 2. Finner du overdel HER og underdel HER. 3. Finner du som helt sett HER.

Ingen ting er bedre enn nye fine bikinier, føler bikinier er noe som må fornyes hvert eneste år. Noen kan man sikkert ha flere år på rad, men enkelte må rett og slett byttes ut hvert år. I år kunne jeg virkelig tenkt meg en hvit fin bikini, da jeg ikke har hatt det før. Jeg krysser fingrene for at sola snart er på plass og at bikiniene virkelig kan tas i bruk. Det hadde vært utrolig godt!

Ha en fin mandag og start på uka!

Sterk eller svak

Heisann!
Da var man endelig hjemme igjen fra en finfin tur til Sverige. Nå var det lenge siden sist jeg hadde vært i Sverige og i dag har jeg tatt meg selv i nakken og sagt nei opptil flere ganger på ting jeg har hatt lyst til å kjøpe.. det er ikke bare å kjøpe alt en ønsker seg og som ser bra ut. Så i dag ble det litt mat, brus, caprisonne og godteri til familien. Også klarte jeg selvfølgelig ikke å unngå de skinnende hvite skoa som bare sto og lyste opp til meg inne på den ene sportsbutikken så disse måtte jeg bare ha! 

Du finner skoa her.
    
Det her vært en godt utnyttet søndag, normalt ville jeg nok ikke gjort stort siden det regner og er dårlig vær. 
Ha en fin kveld!
 

Roadtrip

God morgen!

I dag har jeg blitt invitert med på en liten roadtrip til Sverige for å handle litt, så nå er jeg klar for litt shopping! haha. Vi sitter nå på ferja og den tar 2,5 time føre vi er fremme i Strømstad og jeg er klar for en tur på Nordby shoppingsenter! 
Jeg har tidligere vært flik til å holde meg unna godteri, og spiser det sjeldent, men når man først reiser til Sverige så må man jo nødt til å ha med seg en liten smågodt pose hjem.. Så det blir nok litt smågodt så får vi se hva annet som blir med hjem igjen! Heldigvis behøver ikke alt å spises på en dag, det er lov å spare det utover så tror nok det skal gå ganske bra! 🙂
Ønsker deg en fin søndag! 

Best med Mac´n!

Heisann!

Denne plassen savner jeg, og gleder meg utrolig masse til å komme tilbake til! Her står jeg å venter på bussen og disse trærne er bare helt syke, de er alltid på sitt beste uansett årstid, så herlig! 
Beklager et så seint innlegg, men det har tatt litt tid å komme seg helt hjem til mac´n igjen og det å mobilblogge er jeg igrunnen ikke noe fan av syntes innleggene blir dårlige i oppbyggingen så vil unngå det så langt det lar seg gjøre. Men i dag har jeg startet dagen med en liten busstur fra Kristiansand til Lillesand for så å være med familien der noen timer, føre turen gikk videre hjem til Brevik.

Dagen har vært rolig og det skal kvelden også være, må lade opp til morgendagen for da blir det tur til Sverige så det blir bra! 

Et kapittel lukkes, nye åpner

Heisann!

Kvelden i går var helt fantastisk jeg storkoste meg sammen med en gjeng fra klassen og det var bare helt supert! Og det er helt utrolig at tre år på barnehagelærer utdanningen nå er omme og vi skal nå skilles for godt på en måte.. Det er utrolig rart at i kveld er siste kveld sammen med hele kullet og at etter i kveld så er det ikke sikkert at jeg ser så mange av de igjen, men vi har alt begynt å snakke om Reunion så det blir nok mange av de håper jeg! 🙂

Denne herlig klassen har jeg opplevd masse gøy sammen med, det har vært en klasse hvor du kan føle deg trygg og du har alltid noen å snakke med. Jeg håper hver enkelt av de oppnår alt de vil i livet og de fleste har alt funnet seg en jobb og det er helt sykt! Noen flytter til Oslo andre til Farsund og også mange andre plasser i landet. Det er så rart at vi splittes og skal gå hver vår vei nå, men samtidig godt å starte på nye kapitler i livet, et lukkes, men alltid så åpnes det nye og spennende kapitler! Det blir spennende å høre hvor alle har endt opp om noen år!

Nå er jeg på vei til Lillesand for å møte mamma og pappa. Om ikke så lenge er det seremoni på skolen og da må jeg være ferdig fikset i bunad, så trenger den tiden jeg har til å bli ferdig!

Ønsker deg en fin fredag og start på helga! 🙂

Ready for K-town

Heihei!
I dag føles det ut som fredag for min del, jeg har pakket ferdig baggen min og om noen timer er jeg klar for en tur til Kristiansand og avslutning sammen med min herlige klasse. Vi har nå gått 3 år på skole og er så og si ferdige utdannede Barnehagelærere. I kveld blir det en tur ut å spise med klassen og i morgen blir det en flott avslutningsseremoni på skolen sammen med hele kullet så det blir nok veldig bra! 

Negler både på tær og hender er lakka i en lys rosa farge bare for å gi litt glans!
Ønsker deg en fin torsdag^^

Vinden forsvant

Hei på deg!
Etter noen timer på sofaen og noen forsøk på å lese et helt kapittel av den nye boka jeg har kjøpt ble det et nytt forsøk på å ligge ute i sola og det var ikke så kaldt ute lengre, vinden hadde løya litt og det var klart for at jeg kunne få litt sol på kroppen, så da fikk jeg rigga meg til med sofaputer, teppe, håndkle og pute. jeg endte opp med å små sove litt der jeg lå.

Fargen på kroppen begynner å komme seg så det er ekstremt bra! =)