Den perfekte kyllingsalaten

God morgen! I dag ble det en tidlig start på dagen, så da er det bare å få skrevet litt på bacheloroppgaven føre jeg skal til ei venninne litt senere i dag. Tenkte jeg skulle tipse dere om en god kyllingsalat som kanskje kan være aktuell for kveldskos siden det er lørdag. 

Her kommer oppskriften på en nydelig kyllingsalat som passer perfekt som lunsj eller helgekos. Veldig enkel å lage og du kan fint lage en stor porsjon og ha utover i uka til flere måltider. 

SONY DSC

Du trenger:

1. En pakke med kyllingfilet 2. Chicken & Steak krydder
3. Et halvt hode isbergsalat 4. En rødløk
5. En boks med mais 6. En rød paprika 
7. En halv agurk 8. 3-5 dl fullkornspasta
9. Revet ost 10. Rømme

SONY DSC

Slik gjør du:
1. Kutt kyllingfile opp i terninger og stek den med chicken & steak krydder på
2. Kok opp vann og ha i fullkornspastaen
3. Hakk opp alt av salat og grønnsaker og bland sammen i bolle.
4. Kjøl pastaen og kyllingbitene før du putter det oppi bollen og blander det sammen med salat og grønnsaker. 
5. Server med ost og rømme ved siden av. 

SONY DSC

Og vips så var kyllingsalaten ferdiglaget og klar til å nytes! 

SONY DSC
 

#Mat #Kveldskos #Oppskrift #kyllingsalat #salat #middag #lunsj 

Topptur endte i X-russ

Wow i går ble det en brå endring på kvelden, jeg skulle egentlig på topptur med Julie og Birgitte, men etter et arrangement som ploppet opp på min Facebook side ble kvelden kjapt endret til en tur ut på X-russ sammen med jentene. Dette ble vel bestemt sånn i 4-5 tiden og jeg fikk plutselig veldig dårlig tid på meg fordi håret måtte vaskes og stelles! haha. Jeg rakk å bli sånn tålig ferdig til Julie kom i fem tiden og når Birgitte kom klokka seks så var både meg og Julie ferdig stella og sminka! SONY DSC

Fineste Birgitte og Julie<3
SONY DSC

Det var veldig rart å ha på seg russebuksa igjen, var heldig og fant den innerst i skapet, haha!
SONY DSC

Det ble en sinnsykt fin kveld, jeg storkoste meg og hadde det veldig bra med disse to jentene! <3 Når vi kom ut på byen møtte vi masse kjentfolk og det er veldig gøy. Vi avsluttet kvelden med rullekebab haha bare må til føre kvelden er komplett! Jeg er helt avhengig av nattmat føre jeg skal legge meg så det er alltid et pluss når vi får til det føre vi skal ta buss eller taxi hjem!

I dag får jeg besøk av min gamle roomie fra Australia så det gleder jeg meg masse til! Har ikke sett hu siden november så det blir så godt å endelig få hu på besøk! <3 Så frem til hu kommer blir det litt bacheloroppgave skriving. 
Ha en fin fredag og start på helga! 
 

 

 

Travel Torsdag

God morgen!
I dag blir det en ny tidlig morgen med intervju i forhold til bacheloroppgave. Det blir veldig spennende å høre hva denne personen har å si, siden jeg skal stille de samme spørsmålene som sist.  Veldig ivrig etter å finne ut om det blir ca. like svar eller om de blir veldig forskjellig. Etter intervjuet blir det en kjapp tur innom et par butikker, her hjemme, som har søkt etter ekstrahjelp i sommer, så håper på å få napp der etterhvert! Og når alt det er unna gjort blir det en tur hjemom for å skifte og gjøre meg klar for ny time hos fysioterapauten. 


Bildet snakker vel for seg, ny bok kom i posten i går, så nå skal det bli greie på bacheloroppgava! haha 
Var som sagt i Oslo i går og vi endte opp på Sandvika Storsenter. Der har de Starbucks så vi bare måtte innom å ha hver vår føre vi satte oss i bilen på vei hjem! 

Ha en fin torsdag! snart helg nå! 

Fantekjerringkollen

God morgen! 
I går ettermiddag ble det en ny fin topptur denne gangen ble det opp til Fantekjerringkollen, med tre herlige venninner! Jeg må si jeg er utrolig heldig som har så fine jenter å gå tur sammen med. Alltid godt humør og mye å snakke om så toppturene går som en lek selv om man puster å peser innimellom på vei oppover lia! haha. Men ja veldig deilig på tur. Terrenget var veldig greit og det gikk ikke sånn alt for mye bratt oppover, det var kun et lite stykke opp den siste kneika som var litt vrient men veldig gøy med en utfordring på turen! Vi hadde med oss goden retrieveren til Christina og hu slet litt med å komme opp og ned dette bratte terrenget, men det gikk fint det også! 

Fine jenter!! <3

I dag blir det en tur til Oslo. Ha en fin dag!
 

Henvisning på henvisning

Henvisning på henvisning, er det virkelig nødvendig å skrive et kapittel i en bok for så å henvise til hva du har skrevet i din egen bok fra før av. Har du først skrevet det en gang så får jo det holde, syntes du ikke? Jeg sitter nå å leter frem litteratur å bruke i bacheloroppgaven min og hver gang jeg åpner en ny bok om temaet mitt og leser noe så står det i slutten av den setningen henvisninger til en annen bok eller person som har skrevet om dette tidligere, og jeg må helt ærlig si at det begynner å gå meg litt på nervene.. Da kunne jeg jo klart meg med halvparten av bøkene, men det er jo viktig å vise at du har brukt forskjellige fagbøker om temaet og at du har flere kilder enn 2-3 stykk. Så kjenner at det skal bli utrolig godt når den endelig blir ferdig, noe jeg har et stort håp om å være til neste helg! 


 

Så i dag blir det mer skriving av bacheloroppgave også skal jeg prøve å få til en ny topptur med noen av jentene så det gleder jeg meg masse til! Godt å være litt sosial og komme seg ut i frisk luft samtidig. 
Ha en finfin Tirsdag! 

Treg start

Heisann!
I dag har det vært en litt treg start på dagen, jeg våkna litt senere enn normalt og i dag skulle jeg vaske håret og full pakke haha, da tar dusjen alltid litt lengre tid enn det det normalt sett tar, og det verste er at håret aldri blir tørt.. Men veldig deilig å vaske det å få frisk lukt i håret og du føler deg veldig fresh av det. Så det må absolutt til! 

Dagens påfyll, nå er jeg klar for ny runde med skriving på bacheloren!

Ha en fin mandag!
 

Solmyrås – Piggen – Kjerkeåsen

For en lang og fin søndagstur jeg har vært på i dag! 

 

 

Julie, Juliane og jeg tok turen opp til Klyve og parkerte bilen ved hoppbakken og gikk innover og opp til Solmyrås, før vi gikk videre opp til Piggen. Når vi kom opp til toppen av Piggen var det å skrive i boka så det står svart på hvitt at vi har vært oppe på toppen den 24/04 – 16. Veldig koselig tur med et fint terreng, jeg vil si at alle kan klare å gå rundt. På hjemover turen valgte vi en annen vei ned og da endte vi opp på en litt mindre topp nemlig Kjerkeåsen som også var fin, her var det både gapahuk og bålplass. Enda en bok til å skrive navnet vårt i var det også! 


For en fin dag! Storkost meg og føler meg alltid så bra etter å ha vært på tur. Alltid i godt humør og føler meg friskere og mer opplagt.

Ha en fin søndagskveld! 

 

Travel dag

God kveld!
I går var jeg på intervju i forhold til min bacheloroppgave og det gikk veldig bra, jeg er veldig fornøyd med hvordan det ble og svarene jeg fikk, så gleder meg til å få brukt det i bacheloroppgaven min. Veldig spennende og interessant å intervjue andre, jeg var litt nervøs for hvordan det ville gå, men har jo gjort det før i Australia og da var det på engelsk i tillegg, så dette var egentlig bare veldig gøy og ikke noe å grue seg for i det hele tatt. På bussturen ned til Kristiansand transkriberte jeg intervjuet sånn at jeg har det svart på hvitt hva personen jeg intervjuet har svart på spørsmålene mine og at det er lettere å bruke senere i oppgaven.

SONY DSC
 

Transkriberingsprosessen er egentlig veldig krevende, det er veldig viktig å få med seg alt som ble sagt og få det riktig skrevet ned, men dette var mye lettere på norsk enn på engelsk, da det australske folkeslaget mumler litt når de snakker så er det enda vanskeligere å høre forskjellen på orda som blir sagt. Så veldig fornøyd med mitt resultat.
 

Jeg er kommet meg hjem igjen fra en fin tur i Kristiansand sammen med min herlige venninne Torun. I går kveld ble det en rolig kveld med tre jentefilmer, pizza laging, lakking av negler og selvfølgelig litt fredagsgodteri. Torun skulle prøve ut en ny måte å lakke neglene på, nemlig ved å putte neglakk på sugerør og blåse den på for dette hadde hun sett på facebook.

Ble dessverre ikke helt slik som hu hadde sett utfallet på facebook videoen, haha, blir vel sjeldent det på første forsøk! så dette var hennes resultat:  Tommelen er den kuleste syntes vi! Hvilken likte du? 

 

Ha en fin lørdagskveld! 

Valås

Åhh for en fin tur det ble i går. Jeg bare elsker når været er på topp, når sola skinner er humøret mitt også på topp. Hva er vel ikke bedre enn en skyfri himmel, steikende sol og gode venninner. Vi endte opp med å gå opp og ned til Valås, som er en kort og fin tur. Hvitveis og blåveis var det første som møtte oss på turen opp og det er bare så koselig.  

Flere turer som dette er jeg helt sikker på at det kommer til å bli i løpet av sommeren. 1. Mai starter Titoppern for fullt og vi har som mål å komme oss gjennom alle toppene en gang i løpet av denne våren og sommeren. 
I dag går turen til Kristiansand for å besøke ei venninne jeg ikke har sett på lenge, så det blir veldig koselig! 
Ha en fin start på helgen! 

#Topptur #Titoppern #Porsgrunn #Utpåtur #Valås 

Topptur

God morgen! 

I dag skal Julie og jeg ut på topptur. Vi tenkte vi skulle være sosiale samtidig som vi faktisk gjør noe annet enn bare å sitte hos hverandre, eller møtes på en café eller lignende. Så hva er vel ikke bedre enn en tur i skogen sammen med ei venninne i strålende solskinn. Nista er pakka og jeg er klar for å hente Julie! 

Ha en strålende dag! Snart helg!