8 ting å gjøre på en regnværsdag

God morgen!
Æsj for et vær jeg våknet opp til i dag.. Håper noen av dere er heldig å har litt sol og ihvertfall oppholdsvær så det går an å være ute, ikke misforstå meg selvfølgelig kan man være ute i regnvær, men man trekker vel oftest inn og koser seg på sofaen under et teppe! Jeg skal på jobb så en regnværsdag for meg er bare en ny dag på jobb, men for deg som ikke har noen planer i dag, her kommer 8 ting du kan gjøre på en regnværsdag! 

 

Filmer og serier… Hvis du har sett ferdig alle serier, er dette dagen for å finne seg noen nye. Og ingenting er bedre enn å faktisk kunne ta seg tid til å leite rundt på netflix eller viaplay for å finne noe nytt å se på.

Musikk… Nå har du endelig litt tid til å få ryddet opp i de gamle spillelistene dine og kan i samme slengen få puttet innpå de nye sangene du har hørt så mye på den siste tiden.

Nettshopping… Ingen sier at du må ut av døra, kle deg i noe annet enn kosetøy og ut på senteret, verden har jo gjort det ekstremt enkelt å bare shoppe på nettet, det er jo kun ett par klikk unna og ingenting er vel bedre enn det? Sitte godt tilbakelent i sofaen og bare trykke seg rundt på nettsiden til butikken. 
 

Bak… I dag har du endelig en god anledning til å kunne bake, for det skjer mest sannsynlig ingenting annet og du har god tid til å kunne vente på at det skal heve og stekes. Finn nye oppskrifter på nettet og sett igang bakingen.
 

Spadag.. Unn deg selv en skikkelig spadag hjemme, ingenting er vel bedre enn å virkelig få muligheten til å slappe helt av og la kroppen få litt velvære etter en lang uke.

Bad.. Ta deg et langt varmt bad i badekaret, sett på en film eller beroliggende musikk og nyt en time eller to i badekaret. 

Rydd rommet... Er du lei av rommets innredning, så er det bare å ta fatt på litt rydding av rommet så kan man få flyttet litt på pynten og rommet blir som nytt og du føler deg som regel i veldig godt humør etterpå. Det skal ikke så mye til før vi er fornøyde og liker rommet igjen!

Les blogger… Nå har du tid til å sette deg ned og lese og kose deg med bloggene, kanskje du også finner noen nye du liker godt. Og finner ny inspirasjon.
 

 

Luftetur

Heihei!
Da har man endelig landet hjemme foran tv med litt middag foran seg og er klar for noen timer med tv før det er kvelden! I dag tok jeg med meg Julie og Haizee på tur opp til utsikten her hjemme. Det er ikke så langt å gå opp og den passer seg bra når man bare er ute etter litt luft og fin natur!

Flere som gjerne ville være med på bilde..

Det har vært en bra tur med frisk og god luft, føre jeg nå har dumpa ned i sofaen og her blir jeg værende til det er kvelden! 😛

 

Ups det var det ja…

Heisann!
Jada tror dere ikke jeg klarte det igjen da? Her går dagene i ett og i går kveld fikk jeg en snap av en kompis, angående mye post i postkassa hans og da gikk det plutselig opp for meg at POSTKASSA MÅ TØMMES!! Hver gang jeg endelig kommer på at vi faktisk får post er den alltid studd, godt vi har så stor postkasse som vi har så det ikke flyter over… 

Jada den var ganske full, men jeg fikk noen pakker i posten også så det er jo gøy!
Er du fæl til å glemme å ta inn posten eller er du flink å husker på det hver dag?

Nå er jeg klar for litt frokost føre det blir noen nye timer på jobb! 

Fullpakke

Heisann!
Da var man kommet seg hjem fra jobb og fått i seg litt tacorester fra helga, haha. I dag har det virkelig gått i ett på jobb, jeg startet klokka 10 og plutselig var klokka halv ett og det var på tide å få i seg litt mat føre en skulle fortsette med å sette ut varer. I dag har jeg satt på plass brus og øl, og det blir virkelig tungt i lengden, men det som er positivt er at jeg får gratis trening på jobb, haha! 

I kveld blir det avslapning foran TV så jeg er i full fart og klar for en ny dag på jobb i morgen!

Outfit 25.06.16

God morgen! 
Jeg var så heldig å ha mine herlige venninner tilstede om lørdagen, som “gladelig” (De har vel egentlig bare innfunnet seg med at så fort Silje har kledd på seg noe annet enn kosetøy må det avbildes.. haha) tok Christina tak i kameraet og var klar for å knipse hundre bilder av meg! Christina begynner å bli veldig god på dette nå, så det er gøy! Så her kommer noen bilder av lørdagens antrekk!
SONY DSC

SONY DSC  SONY DSC  SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC  SONY DSC  SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Viktig å prise sommeren selv om ikke været er helt på topp, det var god temperatur og oppholdsvær så vi var strålende fornøyde med kvelden!

Nå er jeg klar for nye timer på jobb! 
Ha en fin dag!
 

Grilling

God morgen!
Tenkte jeg skulle fortelle litt mer lørdagskvelden, siden den bare ble nevnt sånn kort i gårsdagens innlegg. Jeg syntes det er utrolig koselig å samle jentene og vi har det alltid så kjekt sammen. Om lørdagen kom de rundt halv åtte og vi startet kvelden med grilling av burgere.
SONY DSC

Julie var grillmester og mestret det utrolig bra! Jeg lurte på om ikke jeg bare kunne steke burgerne i stekepanna, men det ble et klart nei fra Julie og Christina. Burgerne måtte jo grilles ute siden det var fint vær, haha så da ble det grilling og Julie var flink og tok seg av jobben!
SONY DSC  SONY DSC

Jentene er helt klare for litt mat føre vi kunne komme ordentlig i gang med kvelden.
SONY DSC

Så utrolig glad for å ha disse jentene “lett tilgjengelig” de lager liv og en kveld med de blir alltid bra. Det er det samme hvor dårlig dagen din har vært tidligere, så fort vi kommer sammen blir man i så godt humør og stemningen er alltid på topp! 
SONY DSC

Pink & Matching
Christina og jeg hadde begge valgt rosa negler og tær, men litt vittig at vi hadde motsatt av hverandre!

 

Uka som gikk – uke 25

Heihei!
Dagen i dag har vært slapp og deilig, sto opp utrolig seint og fikk ikke mer en spist frokost føre Julie sto på døra klar for litt film og kos. Vi har alt sett 1.klasse og er godt igang med Magic Mike så her kan ikke kvelden bli bedre!

Ukas høydepunkt.. Denne ukas høydepunkt må være vår supre tur til Sverige. Julie, Christina, Birgitte og jeg tok som tidligere nevnt båten over til Sverige for litt shopping. Dette ble en utrolig koselig tur som vi sent kommer til å glemme! 

Ukas nedtur.. Dette må være de grusomme måkene som har fått unger og som har falt ned fra taket og løper rundt på bakken bak konteineren på jobb… Jeg gruer meg hver gang jeg må ut med søpla, så er igrunnen livredd for måkeforeldrene som beskytter barna sine så det holder og litt til.
 

Ukas tur ut.. Denne uka ble det en fin tur ut i går kveld, vi startet kvelden med grilling av burgere og full pakke, føre vi til slutt tok oss en tur ut på byen. Veldig koselig! Er så gøy og koselig å samle jentene på kveldene <3
SONY DSC

Ukas nyhet…Denne ukas nyhet må være noe lite og perfekt som min spreke nye farge på neglene som jeg var så heldig å få i posten her om dagen! Digger den virkelig! Det eneste som er dumt er at du må passe på at de er nylakket hele tiden så det ikke blir flisete..
  

Håper du har hatt en like bra uke som meg!

Outfit 24.06.16

Heihei!
Da er jeg straks klar for en finfin kveld sammen med noen herlige jenter! Dagens outfit er ikke avbildet enda haha så her kommer bilder fra gårsdagen da jeg tok turen på nattåpent sammen med herlige Christina! 

  

Ønsker deg en fortsatt fin helg så blogges vi i morgen! 

Pakker i posten

woop woopp, ingenting er bedre enn å få pakker i posten når du minst forventer det! Haha jeg er som vanlig ekstremt flink til å kjøpe ting på Ebay, som regel bare noe graps, men så kommer det jo plutselig i posten! og det er alltid gøy å få pakker!

I gå kom det ballonger i den ene og negllakk i den andre!

Her skinner sola så her blir det avslapning ute frem til jeg får besøk av herlige venninner senere i kveld! <3
Ha en finfin lørdag! 

 

Utelåst

God morgen!
Jeg har faktisk verdens beste eller verste historie å fortelle. I går tok jeg med meg noen herlige venninner på tur til Sverige, vi er en av de 3-4 siste bilene som kommer inn på ferjekaia, heldigvis hadde vi forhåndsbestilt så vi måtte jo komme med! Etter mye om og men står vi endelig bakerst inne på båten, noe som var en utrolig lettelse og vi kan endelig starte sverigeturen med buffet og full pakke! Vi fikk bord helt fremst i buffeten og hadde en super utsikt hele overfarten! 

Etter at taxfreehandelen var gjennomført og vi hadde slappet av ved bordet var det på tide å finne riktig nedgang og få posene inn i bilen føre turen gikk videre til Nordbysenteret. Vi finner bilen og jeg låser opp bagasjerommet, legger alle posene våre baki, og når dette er gjort lukker jeg bagasjerommet og er 100 prosent sikker på at jeg holder nøkkelknippet i hånden. Birgitte spør om nøkkelknippet for å låse opp døra og jeg ser på den og innser at bilnøkkelen ikke lengre er på knippet… Den har falt av og med min flaks så har den falt av mens bagasjerommet sto åpent og nå er alle dører og bagasjerom låst og vi fire jentene står på utsiden uten mulighet til å komme oss inn i bilen.. 

Neste tanke er hvordan i H****** skal vi få tak i denne nøkkelen, så går det et lys opp og vi må jo få gitt beskjed om at vi har klart å låse oss ute fra bilen. Selvfølgelig står bilen bakerst og alle de som jobber på båten står fremst fordi vi snart er i land.. Christina og meg tråkker oss vei gjennom alle bilene og kommer oss frem til mannen, jeg har latterkrampe fordi dette er grusomt og jeg er helt hjelpesløs… klarer å fortelle mannen der foran at vi har låst oss ute, heldigvis skjer dette oftere enn vi aner, så han hadde alt av utstyr og kom bak til oss etter at de hadde begynt å tømme båten. 

Etter mye om og men gir mannen opp og forlater oss ganske irritert fordi han ikke fikk opp bildøra… Dette ender med at vi må selv ringe bergningsbil i Sverige og dama jeg får kontakt med spørr 5-6 ganger om HVOR bilen står når jeg startet samtalen med navnet mitt og at jeg har låst meg ute fra bilen som står inne på Color Viking i kaia på Strømstad… etter at vi har prøvd flere ganger å få bilen til å komme, ringer mannskapet til bergingsbilen for oss og mannen i den andre enden mener han skal klare å være der på ti minutter og få dirket opp låsen.

Etter 7 min har bergingsmannen enda ikke kommet og mannskapet har startet med å fylle opp båten med biler igjen nede også og vi innstiller oss på bli med ferja tilbake til Sandefjord, så sier mannskapet at han kommer og så ser vi han komme løpende mot oss med utstyret i hånden. Ingenting kan beskrive den følelsen av å se bilen bli låst opp og få hentet ut nøkkelen fra bagasjerommet igjen og sette seg i bilen og kjøre den fort som fy ut fra ferja.

To min etter at vi er kommet oss ut av ferja lukker de porten og ferja reiser, hvor gullflaks skal man vel ikke ha, må ha vært skjebnen at vi kom seint og havnet bakerst på ferja. Men man føler seg ganske hjelpesløs der man står og kikker på en låst bil uten å kunne gjøre noe som helst. Få minutter senere var vi kommet oss til senteret og klare for litt shopping. Christina syntes bilder i offentligheten er kleint, mens vi andre er klare for litt snapping ;-P

Jeg hadde en helt fantastisk dag i går, disse jentene er bare de beste og jeg er så glad for at de alle er i livet mitt og tar så godt vare på meg! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten de! Kan alltid regne med de og blir alltid i godt humør når de er i nærheten! <3