My birthday!

Heisann!
For en finfin dag jeg hadde i går, da fylte jeg hele 22 år og dagen ble først feiret med en god frokost hjemme sammen med familien så med kake på jobb sammen med herlige kollegaer føre det ble full bursdagsfeiring sammen med familien her hjemme igjen etterpå! 


 

For en dag og familie som er helt fantastiske! Til helga blir det full feiring sammen med herlige venner og Julie har bursdag på fredag så vi skal feire sammen så det blir veldig bra! Gleder meg masse til det!

 

Den perfekte lunsjen

Hei!
Nå som sommeren er fult i gang, og det er mye varme og en av og til blir litt matlei av diverse matretter, og kanskje man blir litt lei av å stå flere timer å stelle i stand et måltid kan en salat være den perfekte lunsjen eller middagen! Jeg valgte å ha kylling i salaten da det er blitt mitt favoritt kjøtt om dagen! 

Du trenger:
* 1/4 del salat
* 5cm med agurk
* 1/3 del søt paprika
* 50 – 100 gram salatkylling 

Slik gjør du:
* Start med å kutte opp salat, agurk og paprika.
* Bland salaten godt sammen og legg kyllingkjøttet på toppen når du er ferdig. 
* Til slutt kan du helle over litt dressing om det er ønskelig! 

    

  

Tada, til slutt har du en delikat salat klar til å nytes! 
Ha en fin dag!

 

#oppskrift #Salat #kyllingsalat #lunsj #middag #kveldskos

Politisk ukorrekt

Heisann!
I går kveld var jeg en tur hos ei venninne på spillkveld, og det var kjempe koselig å se alle sammen igjen! haha har bare vært siden lørdag, men Hallo vil jo helst se jentene hver eneste dag! Ihvertfall så skulle vi spille spillet politisk ukorrekt, og etter en lang dag på jobben var dette virkelig ikke spillet for meg, så etter andre runde ga jeg meg og ble tilskuer for de andre! 

Har du spilt dette spillet og hva syntes du om det?

Når de tok frem poker fant jeg ut at nå er det på tide å gå da hode mitt var helt ferdig og igrunnen klart for senga! haha
 

Postgirobygget

Heisann!
Åhh som jeg har gledet meg til denne kvelden, alt har vært planlagt og tilrettelagt for denne helga. Vi startet vorset hos Birgitte klokka tre i går og ble værende hos hu frem til konserten startet. Hu rigger som vanlig til med alt en måtte trenge.

  

      

  

  

Fine jentene mine <3

Hele gjengen <3

    

Ja jeg var hjemme så seint at jeg rakk å se soloppgangen så da er vel kvelden helt komplett!

Flere som var på postgirobygget i går?

Mista alt

God morgen! 
I går til mårran tok jeg av extensions og det ble jo ikke noe hår igjen på hue.. føler meg helt naken så det er virkelig godt at håret skal på igjen i morgen! Men kjente det virkelig var på tide å ta det av og på, hadde så sykt nye løst hår som falt av og det var til og med litt (veldig) flokete så det var veldig godt, men gleder meg til å få det tilbake på igjen! 
  

Nå koser jeg meg med noen gamle episoder av frustrerte fruer føre jeg er klar for noen nye timer på jobb! 
Ha en fin torsdag!

 

8 timer og quiz

God morgen!

Jeg er nå klar for en ny åtte timers vakt på Joker. I går ble det bare en kjapp tur innom hjemme for å skifte og få i seg litt mat føre det ble quiz på wrigthegaarden sammen med en herlig gjeng!

I dag satser jeg på at det blir en rolig kveld hjemme etter jobb så jeg får samlet litt krefter og energi til resten av uka og de lange vaktene!

Ha en fin tirsdag!

Outfit 3.07.16

God morgen!
Jeg er klar for en ny uke med jobb føre en etterlengtet helg med postgirobygget kommer på plass på lørdagen! Så da er det bare å telle dager ned til helga og festlighetene som følger med! haha… Jaja bare fem dager til så er vi der! 🙂
I går skinte sola så fint så det ble tatt noen bilder i sommerværet!

SONY DSC

SONY DSC  SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC  SONY DSC

SONY DSC

Håper du får en strålende dag! 
 

Uka som gikk – uke 26

Heihei!
Da var enda en uke over og vi er faktisk ferdig med Juni måned og Juli måned er allerede i gang. Helt sykt hvor fort tiden går.. Nå er det under en måned til bursdagen min, og bare en uke igjen til Postgirobygget som jeg har gledet meg til siden i januar.. haha så dette går virkelig fort fremover. Tenkte det var på sin plass og nevne denne ukas høydepunkter. 
 

Ukas høydepunkt... Denne ukas høydepunkt må rett og slett være det at jeg har vært overøst med gode venninner fra start til slutt i uka, det har vært noen å finne på noe med hele uka og jeg har storkost meg sammen med de! 

Ukas nedtur... Umm denne uka har det igrunnen ikke vært de store nedturene, dagene går veldig greit, men hvis det skulle være noe så må det være min frykt for måkeunger… I går kveld når jeg var ferdig på jobb holdt jeg på å bli DREPT av den ene måka som passa på måkeungen som var under bilen min bak.. Må virkelig huske å ta med meg paraply så jeg slipper å være så livredd hver gang jeg går ut av bilen.. 

Ukas aktivitet.. Denne ukas aktivitet har vær en fin gåtur opp til Storeutsikten sammen med herlige Julie og Haizee. 

Ukas tur ut.. Ja denne uka ble det ingen vill og heftig tur ut i går kveld så vi får nøye oss med Quiz kvelden om mandagen hvor vi hadde det veldig koselig sammen, og vi jobber med å bli enda bedre på å kunne masse om alt! haha.. ekke bare bare å være med på quiz, men kanskje hvis vi fortsetter med dette så er vi gode senere i sommer! 🙂 Koselig er det uansett og samles i ukedagene også!

Nå er jeg klar for litt familietid føre en ny uke snart er igang! 

Med flyet

Heisann!
Jeg har fått pakke med flyet og den ble levert på døra, i hånda mi faktisk! ingenting er bedre enn å få det rett hjem i hånda! Pakka var ikke så stor men menneskene som kom med den var hjertelig velkommen hjem igjen for å fylle huset med litt liv igjen! Deilig å være alene hjemme innimellom, men veldig godt å få familien hjem igjen etter en uke uten! 

  

Åhh dette er sommer på høyt nivå!
Nå er jeg klar for litt mat etter 8 timer på jobb, som bare har sust avgårde så nå gleder jeg meg til litt mat.
Ønsker deg en fin lørdagskveld!