1. April

Har du blitt lurt i dag? Jeg fikk en telefon fra eier ganske tidlig i dag. Han var igrunnen ikke interessert i å snakke med meg. Panikken hans slo til når jeg svarte helt rolig med barnehagens navn og det er Silje, han spurte febrilsk etter noen andre og jeg sa at hun ikke var kommet enda, stressa som han var, spurte han etter et nytt menneske og fikk snakke med henne. Hu var like rolig som meg og vi alle 3 på tidligvakt bare “nei alt går fint her, vi har ikke ringt, men du er ikke litt ør og på etterskudd da? at du fikk beskjeden om å ringe oss for som fy” Han ble enda mer satt ut og de la på..

Vi begynte å snakke litt rundt det her og jeg skjønte ikke hvorfor han ikke bare kunne ta det med meg.. jeg er jo pedagogisk leder men neida, panikken var der og han måtte snakke med ei tillitsvalgt en.. haha dør altså! Så når styrer kommer på jobb forteller hun at eier har blitt rundlurt i den andre barnehagen og grunnen til full panikk var også fordi styrer ikke hadde svart første gang han ringte henne, haha. Jeg ser for meg han stresse rundt i full panikk før det går opp for han at det er 1. april!

Hadde vært utrolig gøy å tulla med at en av de ansatte hadde vært gravide eller noe, men var alt for tidlig på mårran til å kunne tenke ut det så kjapt der jeg sto med telefonen i hånda! Lurt ble han uansett! Har du blitt lurt i dag? 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg