8 ting å gjøre på en regnværsdag

God morgen!
Æsj for et vær jeg våknet opp til i dag.. Håper noen av dere er heldig å har litt sol og ihvertfall oppholdsvær så det går an å være ute, ikke misforstå meg selvfølgelig kan man være ute i regnvær, men man trekker vel oftest inn og koser seg på sofaen under et teppe! Jeg skal på jobb så en regnværsdag for meg er bare en ny dag på jobb, men for deg som ikke har noen planer i dag, her kommer 8 ting du kan gjøre på en regnværsdag! 

 

Filmer og serier… Hvis du har sett ferdig alle serier, er dette dagen for å finne seg noen nye. Og ingenting er bedre enn å faktisk kunne ta seg tid til å leite rundt på netflix eller viaplay for å finne noe nytt å se på.

Musikk… Nå har du endelig litt tid til å få ryddet opp i de gamle spillelistene dine og kan i samme slengen få puttet innpå de nye sangene du har hørt så mye på den siste tiden.

Nettshopping… Ingen sier at du må ut av døra, kle deg i noe annet enn kosetøy og ut på senteret, verden har jo gjort det ekstremt enkelt å bare shoppe på nettet, det er jo kun ett par klikk unna og ingenting er vel bedre enn det? Sitte godt tilbakelent i sofaen og bare trykke seg rundt på nettsiden til butikken. 
 

Bak… I dag har du endelig en god anledning til å kunne bake, for det skjer mest sannsynlig ingenting annet og du har god tid til å kunne vente på at det skal heve og stekes. Finn nye oppskrifter på nettet og sett igang bakingen.
 

Spadag.. Unn deg selv en skikkelig spadag hjemme, ingenting er vel bedre enn å virkelig få muligheten til å slappe helt av og la kroppen få litt velvære etter en lang uke.

Bad.. Ta deg et langt varmt bad i badekaret, sett på en film eller beroliggende musikk og nyt en time eller to i badekaret. 

Rydd rommet... Er du lei av rommets innredning, så er det bare å ta fatt på litt rydding av rommet så kan man få flyttet litt på pynten og rommet blir som nytt og du føler deg som regel i veldig godt humør etterpå. Det skal ikke så mye til før vi er fornøyde og liker rommet igjen!

Les blogger… Nå har du tid til å sette deg ned og lese og kose deg med bloggene, kanskje du også finner noen nye du liker godt. Og finner ny inspirasjon.
 

 

0 kommentarer

Siste innlegg