Mars måned

God morgen og god lørdag til deg! 
Tenkte jeg skulle dele med dere hvilke planer jeg har for mars måned. For ja det finnes jo alltid noen planer og jeg gleder meg masse til å fylle disse ukene med masse spennende og koselig sammen med venner og familie. 

♥ Oslotur, jeg skal en tur inn til Oslo sammen med Marita og vi har bestilt oss hotell og full pakke så det blir utrolig koselig og jeg gleder meg masse til en skikkelig jentehelg i Oslo sammen! 🙂

♥ Styrketrening, dette er et punkt som virkelig skal bli prioritert denne måneden og som jeg virkelig skal komme igang med, det må ikke så lange og heftige tiden til men litt må jeg klare hver dag, bare en liten halvtime med styrke og det kan gjøre store forskjeller!

♥ Moldetur, ja jeg er så utrolig heldig å få være med Marita på drillkonkuranse, nemlig midt – norsk mesterskap og kvalifisering til NM så dette blir utrolig spennende og jeg gleder meg til å se hu fremføre programmet sitt i slutten av mars! 

♥ Kjærstetid, siden meg og Olav bor på hver vår plass og ikke kan møtes bare for en kveld, da det er 1,5 times kjøring en vei mellom oss så er det viktig at vi av og til kan bruke litt ekstra tid på hverandre når helga først kommer så dette må også til i mars måned! 🙂

♥ Min helse, passe på min egen helse og gjøre ting som gir meg energi og glede i hverdagen, det som drar meg gjennom dagene og gir meg den ekstra motivasjonen. Det er så viktig å føle seg vel og ta vare på seg selv, selv om det er mye stress i hverdagen.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg