Heisann! I går lovet jeg dere middags oppskrift på mandagens middag, jeg synes denne middagen falt helt i smak og den står på ønskelista over middager for neste uke igjen! Og det beste er at det gikk ganske fort å lage den! 😄 pluss at den gjør seg så og si selv!
Du trenger:
♦ Kyllingfilet (en til hver person)
♦ Bacon (2-3 skiver til hver fillet)
♦ Sopp
♦ Løk
♦ Matfløte
♦ Ruccola
- Du starter med å surre bacon rundt kyllingen og brune kyllingen i en stekepanne, når baconet henger fast i kyllingen putter du kyllingen over i en ildfast form og setter den i oven på 200grader.
- Kutt opp ønsket mengde med sopp og løk og brun dette i en kjele før du tilfører litt salt og pepper og matfløt. Fyll med ønsket mengde matfløt. Her ser du selv hvor tykk eller tynn du vil ha den.
- Legg ruccola på tallerknene før du legger den innbakte kyllingen oppå, for så å helle sopp og løk sausen over.
- Nyt et deilig måltid!
Håper det smaker! 😄
2 kommentarer
Så god maten så ut! 😀
Takk, ja var veldig godt! 😄