Innbakt kylling – Lavkarbo

Heisann! I går lovet jeg dere middags oppskrift på mandagens middag, jeg synes denne middagen falt helt i smak og den står på ønskelista over middager for neste uke igjen! Og det beste er at det gikk ganske fort å lage den! 😄 pluss at den gjør seg så og si selv!

Du trenger:
♦ Kyllingfilet (en til hver person)
♦ Bacon (2-3 skiver til hver fillet)
♦ Sopp
♦ Løk
♦ Matfløte
♦ Ruccola

  1. Du starter med å surre bacon rundt kyllingen og brune kyllingen i en stekepanne, når baconet henger fast i kyllingen putter du kyllingen over i en ildfast form og setter den i oven på 200grader.
  2. Kutt opp ønsket mengde med sopp og løk og brun dette i en kjele før du tilfører litt salt og pepper og matfløt. Fyll med ønsket mengde matfløt. Her ser du selv hvor tykk eller tynn du vil ha den.
  3. Legg ruccola på tallerknene før du legger den innbakte kyllingen oppå, for så å helle sopp og løk sausen over.
  4. Nyt et deilig måltid!

Håper det smaker! 😄

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg